Creëer. Inspireer. Leid.

 

 
 

Vind inspiratie, bereik resultaten - voor jezelf, je teams, en je bedrijf.

tim-graf-229428.jpg

Waarom

je wil jezelf, je team en je bedrijf ontwikkelen en alles eruit halen wat erin zit.

Je bent een Generatie Y carrièremaker met ambitie, verantwoordelijkheidsgevoel en de droom om veel te bereiken - en je kunt wat hulp gebruiken bij het formuleren van je doelstellingen, waarden en visie.

Je bent een Millennial ondernemer of teamleider/manager en je wil graag je leiderschapstijl en visie (door)ontwikkelen om meer uit jezelf en je teams te halen.

Je bent een Wonder Woman/Superman in een dynamische werkomgeving en je wil je communicatiestijl veranderen of je assertiviteit vergroten.

Je bent op zoek naar 'wat anders' in je (professionele) leven en zoekt een challenger die je eigen creativiteit aanwakkert en je uitdaagt om meer uit je dagen te halen.

In het kort, je bent op zoek naar een professionele sparring partner die je helpt om te groeien.


Ontwerp je missie...

aidan-meyer-129877.jpg

Wat.

voel beter. luister beter. begrijp beter. leid beter.

 Coaching daagt je uit om creatief te zijn en prioriteiten te stellen - en dingen aan te pakken zodat je resultaten bereikt. Het houdt je een spiegel voor en helpt je bij het achterhalen van je waarden, je doelstellingen en je ambities - en helpt je om krachtige keuzes te maken gebaseerd op wat voor jou echt belangrijk en relevant is. Maar het gaat verder: het ondersteunt je bij het vertalen van je dromen en ideeën naar concrete stappen. Het process zal energie geven en het zal je helpen om skills te ontwikkelen en door te groeien. 

Gedurende een paar maanden werken we samen aan de 'obstakels' die je tegenkomt bij je doorontwikkeling. We stellen in overleg een overkoepelend einddoel op en jij draagt per sessie specifieke onderwerpen/ervaringen aan om te bespreken. We zullen praten, lopen, tekenen, schrijven, etc. om nieuwe inzichten te verkrijgen en helder in beeld te brengen wat je wilt en kunt veranderen. O, en er is natuurlijk leuk huiswerk om te doen tussen de sessies!

Als je de uitdaging van een coachingstraject aan durft te gaan kan het de transformatie zijn die je nodig hebt om (professioneel en persoonlijk) verder te komen.


Ga op ontdekking...

untitled (34 of 51)-2.jpg

Wie

aangenaam!  

YBHuman Coaching richt zich op jonge professionals en expats - en degenen die deze doelgroepen managen. YBHuman wil dat talent met (meer) zelfvertrouwen in de huidige (steeds sneller ontwikkelende) maatschappij staat en focust daarom op de groei & ontwikkeling van getalenteerde professionals in ambitieuze, high-powered en/of start-up omgevingen. De nadruk ligt met name op het ontwikkelen van persoonlijk en professioneel leiderschap. Waarom? Omdat het bij het doorgroeien belangrijk is dat je jouw idealisme, creativiteit, kracht en compassie in effectief leiderschap om kunt zetten. 

Biografie

 Ik ben 39 jaar en heb meer dan 12 jaar professionele werkervaring in verschillende high-intensity (internationale) functies. Ik heb gewerkt in New York, London, Amsterdam en Utrecht, en ik heb verschillende internationale diploma's, waaronder een MSc en een MBA titel. Coaching doe ik naast mijn huidige corporate management rol omdat ik het leuk en belangrijk vind om jonge ondernemende mensen te ondersteunen bij hun leiderschapsontwikkeling. 

Laten we samen een einde maken aan burnouts, weinig zelfvertrouwen, 
nodeloze baanveranderingen en gebrekkige teams.
inspiratie begint bij jou.


Doe inspiratie op...

untitled (9 of 11)-3.jpg

Hoe

YBHuman Coaching gebruikt een scala aan technieken om je te helpen de doelen die je voor de sessies hebt te bereiken. De nadruk ligt op de confrontatie aangaan met wat je jezelf wijsmaakt, wat je jezelf niet toestaat om te denken, wat je voelt en wat je jezelf vooral niet laat voelen. Daarbij word je uitgedaagd om je eigen creativiteit en probleemoplossend vermogen aan te wakkeren. Met andere woorden: de focus ligt op het helder krijgen wie je bent, het bepalen waar je heen wilt, het ontdekken van wat je tegenhoudt en het ontwikkelen van de houding of vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Neem gerust contact op als je vragen hebt over de methodologie of de opzet van de sessies.

In principe kiezen we samen in eerste instantie voor een serie van 5 of 7 sessies van 60 minuten, maar er zijn ook andere opties mogelijk. Neem contact op om verschillende pakketopties & prijzen te bespreken. Het opzetten van een gratis 20-30 minuten proefsessie is mogelijk.

door te luisteren, uit te dagen en aan te moedigen ondersteunt een coach je bij het creëren van je eigen oplossingen.


Ontwikkel een nieuw perspectief...

untitled (44 of 51)-2.jpg

Waar

YBHuman Coaching zit in Amsterdam.

Coaching sessies kunnen plaatsvinden in Amsterdam (locatie WeWork Metropool) of via de telefoon/WhatsApp call of Skype/Hangout.

als je jezelf wilt doorontwikkelen en een inspiratie wil zijn voor jezelf, jouw team, jouw familie en jouw vrienden - neem contact op!


En leid de weg!

yoann-boyer-172652.jpg

Reviews

Het was erg nuttig! Als ik kijk naar waar ik was toen we een paar maanden geleden begonnen en waar ik nu sta dan is er een groot verschil. Het ontwikkelen van mijn perspectief is erg krachtig geweest. Je nam de rol van challenger aan, toonde flexibiliteit en zorgde dat de aanpak voor me werkte.
— Albertine, Founder Hackastory, Utrecht
Het was goed gestructureerd en betrokken. Ondanks dat het via Skype liep voelde ik me gesterkt door met een sterke vrouw als jij te sparren. Ik vind je een goede luisteraar die echt geeft om de mensen waarmee ze aan de slag is. Hierdoor voelde ik me comfortabel en keek ik uit naar de sessies. Ik was onder de indruk van het feit dat je snel kon denken en reageren. Er was een goede balans tussen leiden/delegeren en voor mezelf moeten nadenken.
— Veronika, recent afgestudeerde, Londen, VK

 

Contactgegevens


Amsterdam, Netherlands

Email: vanessa@ybhuman.com

Telefoon: +31 (0)6 11 22 29 95

Beschikbaar voor coaching sessies op maandagavond, donderdagavond, zaterdag en zondag.

 
 

dustin-lee-19667.jpg